Algemene Praat

BODY ART FOR NATURE 2013

Hier mag je het over van alles hebben zolang het maar een serieuze ondertoon heeft.

BODY ART FOR NATURE 2013

Berichtdoor herpetofauna foundation » 25 Sep 2013 13:24

Beste allemaal,

Op zondag 27 oktober 2013 is het weer zover! Stichting Herpetofauna houdt dan haar vierde editie van het Body Art for Nature evenement.

In samenwerking met de locatie Tropical Zoo Berkenhof te Kwaddendamme is dit evenement elk jaar verder uitgegroeid. Ook dit jaar zijn de faciliteiten en oppervlakte enorm uitgebreid en dit betekent ook meer mogelijkheden voor deelname. Het is met name op deze dag voor iedereen dan ook het ideale moment om de Tropical Zoo te bezoeken!

Inmiddels hebben we een groot aantal, bijzondere bodypaint artiesten kunnen vinden die u deze dag kunnen voorzien van een grime, een facepaint, een upper bodypaint, een bellypaint (voor de zwangeren) en zelfs een full bodypaint.

Heeft u altijd al een paint willen krijgen, dan is dit uw kans. Bijzonder aan het evenement is dat alle painters dit doen voor het goede doel en dit maakt de kosten voor u als deelnemer aanzienlijk lager. De inkomsten van het evenement gaan voor de volle 100% naar het goede doel. Dit zal een dierenbeschermingsproject zijn die terug te vinden is op de site van Stichting Herpetofauna( http://www.stichtingherpetofauna.com of http://www.herpetofaunafoundation.org)

U kan zich ook als artiest opgeven, dit hoeft niet enkel met bodypaint te maken te hebben want alle kunstzinnige uitingen die dag zijn van harte welkom.
U krijgt buiten een geweldige dag ook de lunch en consumptiemunten aangeboden (Brengt u echter zelf een model mee, dient deze wel gesponsord te worden conform de prijslijst).

Het thema van de dag is: PAINT A PROJECT! Dit houdt in dat de artiesten hun inspiratie bij voorkeur kunnen halen uit een door hun geselecteerd project van Stichting Herpetofauna.

Mocht u interesse hebben om zich hiervoor aan te melden kan u dit doen via e-mail van de volgende partijen;
voorzitter@stichtingherpetofauna.com (herpetofauna)
info@sylliefaces.nl (organisator painters)
info@tropicalzoo.nl (locatie en gastheer)

Prijslijst voor deelname:
Full bodypaint; € 100,00 (inclusief lunchpakket en professionele foto)
Upper bodypaint € 60,00 (inclusief lunchpakket en professionele foto)
Facepaint € 20,00 (inclusief professionele foto)
Bellypaint € 50,00 (inclusief professionele foto)
Bedrijfssponsor € 150,00 (deze krijgen een foto van het gesponsorde model en een vermelding op de websites van locatie en stichting, ook zullen zij worden vermeld tijdens het evenement.
Alle foto’s kunnen tevens met dieren worden gemaakt (zie voorbeeld)
Er zijn voor alle deelnemende artiesten en deelnemers ook consumptiemunten aanwezig
Heeft u interesse voor deelname en hiermee een geweldig dagje uit, waarbij er ook nog een hoop dieren kunnen worden geholpen, geef u dan snel op want ruimte is beperkt.

Mvg, Team Herpetofauna
herpetofauna foundation
Newbie
Newbie
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 03 Nov 2010 14:50

Terug naar Algemene Praat

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron

Wie is er online?

Er is in totaal 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag