Algemene Reptielenpraat

Aanstaande zaterdag (23-11): Veiling van St. Herpetofauna

Dit forum is bestemd voor onderwerpen die niet in de andere fora passen, maar toch gerelateerd zijn aan de reptielenhobby.

Aanstaande zaterdag (23-11): Veiling van St. Herpetofauna

Berichtdoor herpetofauna foundation » 20 Nov 2013 16:50

Aanstaande zaterdagavond (23 november 2013) wordt weer de jaarlijkse veiling gehouden van Stichting Herpetofauna. Dit maal is het reptielenhuis De Aarde aan de Aardenhoek 26 in Breda die de deuren gratis openstelt voor alle belangstellenden.

We zijn al onze sponsoren weer bijzonder dankbaar voor de vele spullen die zij ons ter beschikking hebben gesteld. Er is weer veel materiaal binnengekomen wat onder de hamer zal gaan (figuurlijk natuurlijk). Inrichtingsmateriaal, bodembedekking, verlichting, haken, tangen, boeken, voedseldieren en voedingssupplementen en zelfs complete terraria zullen geveild worden waarbij de opbrengst zoals ieder jaar volledig gaat naar de natuurbeschermingsprojecten voor reptielen en amfibieen die wij steunen.

De veiling zelf begint om 19.30 uur, maar De Aarde opent de deuren al om 18.00 uur zodat iedereen nog rustig rond kan kijken in het reptielenhuis.

Wij hopen daarom zaterdagavond weer veel enthousiaste bezoekers te verwelkomen. Ongetwijfeld is er voor iedereen wat interessants om op mee te bieden, dus kom gezellig langs en neem familie, vrienden en kennissen mee om reptielenhuis De Aarde gratis te aanschouwen en mee te bieden op deze bijzondere veiling voor het goede doel!

Tot zaterdag

Team Herpetofauna
herpetofauna foundation
Newbie
Newbie
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 03 Nov 2010 14:50

Terug naar Algemene Reptielenpraat

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag