Algemene Reptielenpraat

Herpetofauna zoekt vrijwilligers

Dit forum is bestemd voor onderwerpen die niet in de andere fora passen, maar toch gerelateerd zijn aan de reptielenhobby.

Herpetofauna zoekt vrijwilligers

Berichtdoor herpetofauna foundation » 03 Jan 2014 12:32

Herpetofauna zoekt vrijwilligers

Wil jij reptielen en amfibieen helpen in hun voortbestaan? Dat kan bij Stichting Herpetofauna.
Wij zoeken enthousiaste natuur- en/of dierenliefhebbers om ons team te versterken!

Via allerlei activiteiten halen wij als Stichting Herpetofauna geld binnen voor natuurbeschermingsprojecten voor reptielen en amfibieen. Heel veel soorten van deze bijzondere diergroepen worden met uitsterven bedreigd in hun voortbestaan en wij steunen projecten die deze dieren en hun leefomgeving beschermen. Zo steunen wij bijvoorbeeld projecten met betrekking tot de koningscobra, verschillende soorten schildpadden en leguanen en de vuursalamander en steunen wij het onderzoek naar gifslangengif.

Wij werken uitsluitend met vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. Daarom zoeken wij enthousiaste mensen die deze en andere dieren een warm hart toedragen. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om op beurzen in Houten, Nijmegen of Tilburg te staan of mee te helpen met leuke evenementen zoals Body Art for Nature, dan kunnen we jou goed gebruiken. We kunnen altijd een leuke werkgroep vinden waar je in past, zoals Evenementen, Beurzen, PR etc.

Stuur bij interesse een mailtje naar voorzitter@stichtingherpetofauna.com. Voor meer informatie over Herpetofauna en onze projecten: www.stichtingherpetofauna.com
herpetofauna foundation
Newbie
Newbie
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 03 Nov 2010 14:50

Terug naar Algemene Reptielenpraat

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag