Lacerta

oproep Lacerta

Hier vind je mededelingen en informatie omtrent de vereniging Lacerta.

oproep Lacerta

Berichtdoor algemeendb » 19 Dec 2011 22:24

Al sinds 1942 zet Lacerta zich in voor de terrariumhobby. Naast het uitbrengen van ons mooie magazine organiseren werkgroepen lezingen en spant de vereniging zich in om mensen bij elkaar te brengen die de passie voor de terrariumhobby delen. Daarnaast maakt Lacerta zich hard voor de belangen van terrariumliefhebbers, om te zorgen dat ook in de toekomst de terrariumhobby kan en mag blijven bestaan. Dit gebeurt onder andere door het helpen opstellen van houdbaarheidsrichtlijnen voor verschillende soorten. Dit om het welzijn van de door haar leden gehouden dieren te bevorderen en het plezier dat de leden aan hun hobby beleven, te vergroten.
Lacerta is een vereniging voor terrariumliefhebbers, maar ook door terrariumliefhebbers. Zonder mensen die zich in willen zetten voor de vereniging kan de vereniging haar werkzaamheden niet uitvoeren zoals zij dat zou willen. En dat zou natuurlijk zonde zijn!
Lacerta is op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten voor de vereniging. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het geven van lezingen, het actief promoten van de vereniging, het helpen organiseren van de jaarlijkse bijeenkomst, het meehelpen schrijven van houdbaarheidsrichtlijnen en nog veel meer activiteiten.
Wil je iets (mag ook iets anders zijn) voor de vereniging doen, dan horen wij dat graag! Alle hulp is welkom!
Reageren kan per mail: voorzitter@lacerta.nl of secretaris@lacerta.nl .

Het bestuur
algemeendb
Newbie
Newbie
 
Berichten: 46
Geregistreerd: 04 Feb 2011 23:42

word actief, doe mee!

Berichtdoor algemeendb » 15 Jan 2012 14:02

Beste leden (en die, die het gaan worden 8) )

Het ontwikkelen van houdbaarheidslijsten, meewerken aan het blad Lacerta, meedenken aan de invulling van de Lacerta-landdag, meewerken aan de site, meedenken en werken aan verenigingsbeleid zoals: beursbezoek- en vertegenwoordiging, coördinatie opvangdieren, toekomstvisie van Lacerta, promotie van de vereniging en van de terrariumhobby, vertegenwoordiging in (landelijke) commissies, financieelbeleid. Allemaal voorbeelden van interessante activiteiten die onze (en dus ook jouw) hobby raken. ;-)

Heb je kritiek op de gang van zaken of juist briljante ideeën? Zet die energie dan om in daden en praat en doe mee! :handgestures-thumbup: Dat is de manier om veranderingen (verbeteringen!) op gang te brengen en invloed uit te oefenen.

Ook jouw/uw inbreng is belangrijk en kan het verschil maken.
De vereniging gaat in 2012 haar 70e jaargang (!) in. Het borgen van de continuïteit is niet alleen een zaak voor een bestuur maar raakt ook uw belang: actieve leden vormen immers de basis voor een gezonde vereniging.

In tijden waar meningen over het "houden van bijzondere dieren in gevangen" een richting in dreigt te gaan waar we last van kunnen krijgen, is een solide verenging een voorwaarde om in staat te zijn een gemotiveerd weerwoord te bieden.

Dus twijfel niet langer, doe mee, meld je aan en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden waar jij je talenten kunt inzetten!
Stuur een mailtje naar: voorzitter@lacerta.nl of secretaris@lacerta.nl

Join the club! :techie-ebay:

Het bestuur
algemeendb
Newbie
Newbie
 
Berichten: 46
Geregistreerd: 04 Feb 2011 23:42


Terug naar Lacerta

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Wie is er online?

Er is in totaal 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag