Beurzen

Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een feest!

Vertel hier je ervaringen met beurzen, of kondig hier een beurs aan.

Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een feest!

Berichtdoor Vivarium » 14 Nov 2011 12:55

Afbeelding

In het weekend van 24 & 25 Maart 2012 viert Vivarium het 5-jarige jubileum.

Daar waar in voorgaande jaren Vivarium voornamelijk het podium was voor de aquariumliefhebber, is de organisatie druk doende om meer standhouders gericht op reptielen en uiteraard meer bezoekers uit die hobbywereld naar Vivarium te halen.

Het afgelopen jaar hebben we daartoe een eerste aanzet gegeven. En zoals het hoort begin je dan bij de basis: het dierenwelzijn. Door een zeer fijne samenwerking met de Stichting Herpetofauna hebben wij strenge controles ingevoerd op het gebied van de aangeboden dieren. En in plaats van alleen streng te zijn, hebben wij ook door het uitreiken van prijzen voor wie het heel goed deed een duidelijk signaal afgegeven.

Wij waren dan ook zeer verheugd Snakings de allereerste prijs te mogen geven voor de standhouder die zijn dieren het best gehuisvest had, met goed gezonde dieren en vooral veel goede voorlichting gaf.

Naast met Snakings kijken wij o.a. ook al jaren terug op zeer fijne samenwerkingen met vaste standhouders als Reptech, Blue Lagoon, E.C. Reptiles, Green-Nature en Terramania. Zie hieronder voor een tweetal verslagen over afgelopen jaar:

http://www.hartvannederland.nl/nederlan ... ielenfans/

en

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nkfek4nGBqs[/video]

Maar zoals gezegd, we willen meer te bieden hebben! Zo zullen komend jaar alle standhouders uit de reptielenwereld gegroepeerd bij elkaar staan, zodat bezoekers die niets met de andere takken van sport hebben, er ook niet langs hoeven.

Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Voor het eerst op Vivarium komt er een speciale reptielententoonstelling, zullen er meer showbakken geplaatst worden, zal er zeker meer aanbod komen en houden we vooral het aspect voorlichting hoog in het vaandel. We hopen dan ook voor komend jaar een aantal leuke lezingen en workshops te kunnen regelen.

Als klap op de vuurpijl verstrekken wij op beide dagen de eerste 250 bezoekers (wellicht wordt het nog een hoger aantal, maar daarover later meer) die specifiek voor reptielen komen, gratis voedseldieren (muizen/krekels/sprinkhanen).

Om het "reptielenoffensief" meer kracht bij te zetten hebben we een specifieke flyer voor deze doelgroep gemaakt, welke wij op de Naturaria Fair in Antwerpen voor het eerst uitgedeeld hebben. We hadden daar ook nog wat anders mee genomen:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Het moge duidelijk zijn, wij zetten alles op alles om komend jaar de reptielenliefhebbers meer te bieden!

Wij hopen echter dat jullie met ons mee willen denken en ideeën aandragen voor wat voor workshops, welke sprekers en wat voor andere activiteiten dan ook jullie graag zouden zien! Dat mag hier uiteraard in dit topic, maar per mail naar info@vivariumbeurs.nl mag uiteraard ook altijd!
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor gerard » 14 Nov 2011 13:12

Lijkt me een erg interessante beurs waar ik graag zou staan, alleen is mijn vrouw 25 maart uitgerekend dus hoe we dat in het vat gaan gieten? Ga het zeker wel proberen te fixen!!!!

Gerard
Gebruikers-avatar
gerard
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1520
Geregistreerd: 15 Feb 2007 23:58
Woonplaats: Zoelen

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor Doris » 15 Nov 2011 10:55

Leuk goeie verbetering!
Ik ben er nu 2 keer geweest met een paar aquariumliefhebbers, leuk, maar op gebied van reptielen was ik altijd gauw uitgekeken.
Kan alleen maar beter worden voor terrariumvolk!
Gebruikers-avatar
Doris
Hero Member
Hero Member
 
Berichten: 1162
Geregistreerd: 05 Okt 2007 23:14

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor Eric Wouwenberg » 18 Nov 2011 17:31

Helaas vind ik de beurzen in het algemeen ( in nederland) de laatste paar jaar achter uit zijn gegaan. Om het rendabel te maken worden de kaartjes en de stands duurder en er meer combi beurzen georganiseerd. Dat zorgt voor mij minder plezier en dus minder beurs bezoek in nederland. Maar desondanks wens ik jullie veel succes en plezier.
Gebruikers-avatar
Eric Wouwenberg
Hero Member
Hero Member
 
Berichten: 1460
Geregistreerd: 16 Feb 2007 16:17

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor Vivarium » 29 Jan 2012 21:13

Jullie hebben nog maar 27 uur om je in te schrijven voor de vivariumwedstrijd!!!

Deze link dus: http://www.vivariumbeurs.nl/index.php?o ... 93&lang=nl

Laat ook aan anderen zien hoe mooi een goed ingericht terrarium kan zijn!

Vergeet ook vooral de fotowedstrijd niet, waar we een speciale categorie voor Terrariums hebben gemaakt zodat er zeker 10 fraaie reptielenfoto's op Vivarium 2012 geëxposeerd zullen worden. Het publiek kiest daar vervolgens de winnaar uit die zijn foto afgedrukt op plexiglas ontvangt; een sieraad voor aan de muur!
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor Vivarium » 05 Feb 2012 20:25

Afbeelding

Vivarium 2012 Update

Met al weer nog minder dan twee maanden te gaan is het de hoogste tijd jullie weer op de hoogte te stellen van alle ontwikkelingen rond Vivarium 2012. In deze update lees je o.a. over de standhouders, wedstrijden, sprekers en andere activiteiten op Vivarium.

- Nu al 138 geregistreerde standhouders, met de 10 waarmee nog gesprekken lopen nú al een recordaantal standhouders op Vivarium!

- De Jury is bezig met de beoordeling van alle inzendingen voor de Vivariumwedstrijd

- Voor de Fotowedstrijd kun je deze maand nog tot maximaal 4 van je mooiste foto's insturen!

- Ook de Video Battle loopt nog tot 15 februari!

- Er zijn 5 extra plaatsen beschikbaar voor de Qubie wedstrijd, in totaal dus 15 deelnemers! Echter, er zijn nog maar 2 plaatsjes te vergeven.

- Op maar liefst 231 punten zijn onze kortingsbonnen inmiddels verkrijgbaar, kijk op de website voor de complete lijst.

- Met veel trots kunnen wij tevens aankondigen dat op zaterdag 24 Maart Freek Vonk op Vivarium een demonstratie en lezing zal geven op het gebied van reptielen. Freek staat wereldwijd bekend als een leidinggevende expert op het gebied van (gif)-slangen. In Nederland is hij bij het grote publiek bekend als "De Nederlandse Steve Irwin" door zijn vele televisie en radio optredens bij met name De Wereld Draait Door en in de Ochtendshow van Giel Beelen. "Slangenman" Freek Vonk zal vertellen over zijn werk op het gebied van onderzoek naar en het melken van gifslangen aan de universiteit van Leiden. Dit is echt een item op Vivarium 2012 dat niemand mag missen!!!

Voor wie lever meer Vivarium nieuws had ontvangen moet zich aanmelden op ons forum of voor de nieuwsbrief. Er rest ons voor nu dan ook niet veel anders dan te zeggen:

Tot snel op Vivarium!

Reacties kunt u kwijt op ons algemene mailadres info@vivariumbeurs.nl of op het openbare gedeelte van ons forum http://www.vivariumbeurs.nl/forum .

Blijf op de hoogte!
In de tijd tot aan Vivarium 2012 zal er nog veel nieuws komen. Blijf hiervan op de hoogte via de diverse kanalen die hiervoor beschikbaar zijn:

http://www.vivariumbeurs.nl
http://twitter.com/vivariumbeurs
http://www.facebook.com/vivariumbeurs
http://vivarium.hyves.nl/
http://www.youtube.com/vivariumorganisatie

Stuur nieuwsbrief AAN naar ons mailadres voor een regelmatige update met Vivarium nieuws.
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Vivarium 2012 - Ook voor de reptielenliefhebbers een fee

Berichtdoor Vivarium » 21 Feb 2012 08:48

Dankzij het schrikkeljaar is er 1 dag extra om je foto's in te zenden voor de fotowedstrijd van Vivarium, maar over 8 dagen is toch echt al de deadline!

In de Vivarium fotowedstrijd draait alles om de mooiste foto's van werkelijk alles wat onze hobby's zo fascinerend maakt. Dit jaar mag je voor het eerst maximaal 4 foto's insturen. Dat mag in 1 categorie, maar mag ook verspreid over de 4 categorieën die er zijn: Aquarium, Terrarium, Paludarium en Vijver.

Uit iedere categorie kiest de vakjury de mooiste inzendingen, welke tijden Vivarium 2012 in een tentoonstelling te zien zullen zijn. Het publiek kiest vervolgens de winnaars (die na afloop van de beurs op de website bekend zullen worden gemaakt) welke elk een fraaie afdruk van hun foto voor thuis aan de muur zullen ontvangen.

Stuur dus nu je mooiste foto('s) in via onze website (www.vivariumbeurs.nl). Onder het kopje Wedstrijden vinden jullie alles over de fotowedstrijd.

Vorig jaar was deze foto van Koen Peelman de winnaar:
Afbeelding

Hier is de totale uitslag te vinden:
http://www.vivariumbeurs.nl/index.php?o ... 43&lang=nl

Kun jij dit beter? Stuur dan nu je foto in!
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59


Terug naar Beurzen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron

Wie is er online?

Er is in totaal 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag