Beurzen

Freek Vonk op Vivarium

Vertel hier je ervaringen met beurzen, of kondig hier een beurs aan.

Freek Vonk op Vivarium

Berichtdoor Vivarium » 21 Feb 2012 11:40

Freek Vonk op Vivarium!

Sinds zijn vele media optredens in De Wereld Draait Door, GIEL op 3FM en uitzendingen van National Geographic en Discovery Channel, is Freek Vonk zonder enige twijfel de bekendste bioloog van Nederland. Zijn bekendheid heeft hem inmiddels de bijnamen "Slangenman" en "De Nederlandse Steve Irwin" opgeleverd.

Freek melkt voor het Instituut Biologie in Leiden overal ter wereld gevaarlijke slangen. Dit voor zowel evolutionair onderzoek als voor de zoektocht naar nieuwe geneesmiddelen. In het lab test hij het gif, onder meer op het effect van medicinale werkingen zoals antibiotica, zodat er per gifsoort een snelwerkend tegengif ontwikkeld kan worden.

Naast zijn onderzoek heeft Freek zichzelf als doel gesteld om het publiek te laten zien en ervaren hoe fascinerend de natuur, en de dieren die er in voorkomen, kan zijn. Op die manier hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren mensen bewust te maken van hoe belangrijk en tegelijkertijd kwetsbaar deze natuur is.

Op zaterdag 24 Maart zal Freek Vonk tijdens Vivarium 2012 op de voor hem kenmerkende enthousiaste manier vertellen over zijn werk. Uiteraard zal dit samen gaan met fraaie beelden. Bovendien zal hij enkele bijzondere dieren aan het publiek tonen en meer vertellen over hun bijzondere eigenschappen.
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Freek Vonk op Vivarium

Berichtdoor Vivarium » 18 Mrt 2012 09:38

Vivarium 2012; het gaat beginnen!

Terwijl de vivariumorganisatie morgen begint met de opbouw van de stands voor maar liefst 161 standhouders, kan voor de bezoekers het aftellen nu echt gaan beginnen. Verlanglijstjes opstellen, geld bij elkaar schrapen, goede schoenen klaar zetten zodat je lang kunt lopen, tijdschema opstellen om niets van de lezingen en workshops te hoeven missen en de beste route langs alle stands bepalen.

Om je bezoek aan Vivarium zo succesvol mogelijk te laten verlopen nog even aandacht voor het volgende:
- Vivarium heeft 2 verdiepingen, dit jaar staat de bovenverdieping voller dan ooit!
- Zorg voor voldoende contant geld, pin mogelijkheden zijn beperkt.
- De eerste 1.000 bezoekers die voor reptielen komen, zullen gratis voedseldieren ontvangen. Vraag bij de kassa naar de bon hiervoor.
- Cateringpunten zijn dit jaar uitgebreid. Als bij het grote punt beneden de rijen te groot zijn, dan vindt je boven een tweede cateringpunt en een aparte koffiecorner.
- In een aantal goodybags zal de Vivariumorganisatie Vivarium vouchers stoppen. Deze zijn op de beursvloer in te wisselen om spullen mee te kopen bij de standhouders. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld. Kijk dus bij binnenkomst snel in je goodybag om te zien of je een van de gelukkigen bent!
- Honden (m.u.v. speciale geleidehonden) zijn niet toegestaan! Ook niet op schoot, in een tas of op de arm.
- Roken is in de gehele hal verboden. Voor rokers is er beneden een speciaal rokersterras.
- Hou de website vanaf morgen in de gaten voor updates, meer informatie en laatste nieuws.


Wij verheugen ons op je komst en wensen je bij deze alvast heel erg veel plezier tijdens Vivarium 2012!
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59


Terug naar Beurzen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag