Beurzen

5e editie Herpetofauna Veiling

Vertel hier je ervaringen met beurzen, of kondig hier een beurs aan.

5e editie Herpetofauna Veiling

Berichtdoor herpetofauna foundation » 21 Sep 2012 14:24

Beste terrariumliefhebbers,

Binnenkort is de alweer de 5e editie van de Herpetofauna terrariumveiling.
Tijdens deze veiling komen een groot aantal terrariumproducten zoals; lampen, bodemmaterialen, inrichtingsmaterialen, terraria, cadeaubonnen, voedseldieren en nog veel, veel meer onder de hamer voor het goede doel.
Zoals u van ons gewend bent zal de volledige opbrengst van de veiling weer naar de projecten gaan van stichting Herpetofauna die in het dienst staan om dieren te helpen en hun leefomgeving te beschermen.
Mocht u zelf nog leuke terrarium materialen nodig hebben, kom dan zeker langs tijdens dit gezellige evenement. Ook zijn spullen (mits in goede staat) die u zelf wil afstaan voor de veiling van harte welkom. Er zijn verschillende inzamelpunten voor de veiling.
U kan uw spullen kwijt, tijdens de Herpetofauna stand tijdens de slangendag te Houten, ook kunnen spullen worden afgegeven bij terrariumspeciaalzaak kameleon te Tilburg en dierenpark de Oliemeulen te Tilburg.
Datum veiling zal zijn op zaterdagavond 17 November vanaf 19.30 uur.
Locatie is als vanouds wederom in dierenpark de Oliemeulen aan de Reitse Hoevestraat te Tilburg, die wederom hun gastvrijheid tonen voor het organiseren van deze veiling, waarvoor dank!
Wij hopen dat jullie in grote getalen aanwezig kunnen zijn en er een groot succes van kunnen maken voor de dieren en hun leefomgeving.


Met vriendelijke groet Team Herpetofauna
herpetofauna foundation
Newbie
Newbie
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 03 Nov 2010 14:50

Terug naar Beurzen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag