Beurzen

Vivarium 2014

Vertel hier je ervaringen met beurzen, of kondig hier een beurs aan.

Vivarium 2014

Berichtdoor Vivarium » 09 Jun 2014 12:28

In het weekend van 22 & 23 November is Vivarium, na een korte onderbreking, weer terug. In de zesde editie van dit grootste evenement zullen wij proberen het reptielengedeelte verder uit te bouwen. Met een reptielententoonstelling van Stichting Herpetofauna en een slangententoonstelling van E.C. Reptiles zijn de eerste successen op dat gebied al behaald.

Met Vivarium is ook de fotowedstrijd weer terug:
Fotowedstrijd
Vivaria en fotografie gaan goed samen, er wordt in onze hobby heel wat afgekiekt. Op verschillende internetsites en fora zien we de mooiste foto’s voorbij komen. Reden genoeg om deze fotografen ook dit jaar weer uit te dagen: wie maakt de mooiste vivariumfoto!

Deelnemers kunnen vanaf 5 juni hun mooiste foto inzenden. Er kan gekozen worden uit vier categorieën: aquarium, paludarium, terrarium en vijver.

Tentoonstelling

Tijdens Vivarium zal een tentoonstelling gehouden worden van de 20 mooiste foto's, die door de jury uitgekozen worden uit alle inzendingen. De bezoekers van Vivarium kiezen de uiteindelijke winnaar d.m.v. een stemformulier, de uitslag zal na de beurs op deze website bekend gemaakt worden.

Nieuw dit jaar is dat de jury van te voren ook een winnaar zal aanwijzen die een aparte plek in de tentoonstelling krijgt. Er zijn dus twee winnaars: de jurywinnaar en de publiekswinnaar.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website, vanaf 5 juni.
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Vivarium 2014

Berichtdoor Vivarium » 05 Sep 2014 20:38

De Vivariumvoorbereidingen zijn in volle gang en de lijst met standhouders is wekelijks groeiende.

Stuur je mooiste foto's in voor de Vivarium fotowedstrijd! Naast dat je daarmee bijdraagt aan een stukje hobbypromotie, maak je ook nog kans op een fraaie en bijzondere afdruk van jouw foto als je een van de winnaars bent!

Iedereen mag 4 foto's insturen, 1 voor elk van de categorieën waar Vivarium voor staat: Aquarium, Terrarium, Paludarium en Vijver. Wat er op de foto staat bepaal jij zelf, als het maar past binnen die thema's. Uit alle inzendingen kiest de vakjury de 20 mooisten welke tijdens Vivarium 2014 tentoongesteld zullen worden.

Daarnaast kiest de vakjury hun foto die de vakjuryprijs krijgt. Het publiek van Vivarium kiest daarnaast de publiekswinnaar. Beiden ontvangen in bijzondere afdruk van hun foto; in vorige edities was dat een groot formaat canvasafdruk of een afdruk op plexiglas, en ook dit jaar is het een fraaie verrassing).

Inzenden kan nog tot 1 oktober 2014 via onze website.

Overige nieuws van Vivarium:
* Kortingsbonnen worden langzaamaan door Nederland en België verspreid. Wil je weten waar: http://www.vivariumbeurs.nl/bezoekers/kortingsbonnen
* De komende tijd zullen er regelmatig Hidden tickets acties zijn, voor meer info, kijk op de Vivarium Facebook pagina
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59

Re: Vivarium 2014

Berichtdoor Vivarium » 19 Nov 2014 21:06

Nog maar een paar dagen!!!

Meer info op vivariumbeurs.nl of facebook.com/Vivariumbeurs
Vivarium
Newbie
Newbie
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 09 Dec 2008 10:59


Terug naar Beurzen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag