Beurzen

22 nov. Terrarium veiling - Stichting Herpetofauna

Vertel hier je ervaringen met beurzen, of kondig hier een beurs aan.

22 nov. Terrarium veiling - Stichting Herpetofauna

Berichtdoor herpetofauna foundation » 11 Nov 2014 20:05

De Terrariumveiling op 22 november van Stichting Herpetofauna

Op zaterdag 22 november 2014 houdt Stichting Herpetofauna de zevende editie van de jaarlijkse terrariumveiling. Ook dit jaar hebben we weer fantastische spullen voor het goede doel: terraria, bodemmaterialen, inrichtingsmateriaal, verlichting, slangenhaken, pincetten, boeken, voedseldieren en nog heel veel ander terrariummateriaal, allemaal beschikbaar gesteld door sponsoren die wij natuurlijk hiervoor hartelijk danken.

Veiling in De Oliemeulen
De veiling wordt dit jaar gehouden in Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 in Tilburg. De veiling begint om 19.30 uur en voor deze gelegenheid is De Oliemeulen gratis toegankelijk.

We zijn er van overtuigd dat er voor iedereen interessante artikelen onder de hamer gaan en dat het de beste gelegenheid is voor leuke koopjes met betrekking tot de terrariumhobby zo voor de feestdagen. De gehele opbrengst van deze veiling wordt natuurlijk wederom gebruikt voor onze natuurbeschermingsprojecten voor bedreigde reptielen en amfibieen.

Materiaal en sponsoren kunnen we nog altijd gebruiken!
Natuurlijk kunnen we nog altijd materiaal (mits in goede staat) van sponsoren gebruiken om te veilen. U kunt hiervoor contact opnemen via: info@stichtingherpetofauna.com. Voor meer informatie over onze goede doelen: www.stichtingherpetofauna.com.

We hopen u allen te zien in Dierenpark de Oliemeulen op zaterdag 22 november!
herpetofauna foundation
Newbie
Newbie
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 03 Nov 2010 14:50

Terug naar Beurzen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 365 op 01 Nov 2014 03:44

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag